Здраве с натурални продукти

Про Шейп Изи

Обогатен с Витамин С, за нормално функциониране на имунната система.

Опаковка: кутия с продукт на прах - 135 гр. (90 порции)

Състав: брашно от корен на дяволски език (съдържа сулфити), пшеничен декстрин, инстантен карамел (карамел сироп, малтодекстрин), аромат (съдържа горчица, сусам), витамин С, растително масло (MCT от палмистово/кокосово олио)

Брашно от корен на дяволски език – Извлича се от корена на растението дяволски език (аморфофалус коняк) и е водно разтворимо, т.е. то стимулира перисталтиката и увеличават обема на съдържанието на червата, така че отпадъчните вещества и токсините се освобождават по-лесно. Има положителен ефект за регулиране на телесното тегло. Това е така, защото предизвиква чувства на ситост, поради удълженото храносмилане. Поради съдържанието на глюкоманан не трябва да се употребяват от хора, които и преди са страдали от стомашно - чревни обструкции (затруднено изхождане, подуване на корема), а диабетиците трябва да го приемат с повишено внимание.

Пшеничен декстрин – представлява естествени разтворими фибри. Храните, богати на фибри, ни карат да се чувстваме заситени по-дълго време и това подпомага контрола на теглото. Освен това, разтворимите фибри помагат за намаляването на LDL "лошия" холестерол в кръвта и за поддържане на нормални нива на HDL "добрия" холестерол. Техните два полезни ефекта имат особено значение за хората с диабет: - понижават нивото на холестерола в кръвта, тъй като намаляват абсорбцията на част от хранителните мазнини - разграждат се сравнително бавно и това осигурява по-плавно повишаване на кръвната глюкоза. Хората, които консумират богата на влакна храна страдат по-рядко от рак на дебелото черво, наднормено тегло, инсулинова резистентност, диабет и сърдечносъдови заболявания.

Витамин С – силен антиоксидант; подпомага имунната система, подобрява устойчивостта на инфекции, помага при високо кръвно налягане, атеросклероза и рак.

MCT от палмистово/кокосово олио – МСТ представляват средно верижни триглицериди. Те се получават при хидролизиране на масла с „дълги вериги” (разрушени в ензимно отношение „дълги вериги” - регулярна мазнина, като така се превръщат в „средни вериги” - здравословна мазнина). При диети обикновено се наблюдадва липса на енергия, поради липсата на достатъчно мазнини и въглехидрати. МСТ (средно верижни триглицериди) мазнини използват пълната енергийна плътност на регулярната мазнина, но не се съхраняват като телесна мазнина, а дори подпомагат изгарянето й.

Допълнителни характеристики на продукта: съдържа глюкоманан - продукт, който е само част от диетично хранене, то не замества консумацията на храна!

Препоръчителна доза: 3 пъти дневно 15-30 минути преди хранене, разтворете ½ чаена лъжичка (1.5 гр.) от продукта в 150-250 мл вода и го изпите веднага. Не надхвърляйте препоръчителния прием! Про Шейп Изи се прилага като част от диета за контрол на теглото.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support