Здраве с натурални продукти

FitLine Koнтрол на теглото

Наднорменото тегло вследствие натрупване на мазнини, често се получава когато по-малко се изгарят калории (при намалено движение) и твърде много се консумират мазни и сладки храни. При други хора се задържат вода и отпадъчни вещества в тялото. Затова всеки организъм се опитва да компенсира нарушения баланс. Алкално-киселинното равновесие винаги се нарушава. Много хора пият алкохол, кафе, хранят се с колбаси и месо, които допълнително увеличават киселинноста в тялото. И така не само се увеличава мастната тъкан, но мастните клетки стават склад за отпадъчни вещества.

Затова първите стъпки към едно ефективно отслабване е неутрализирането на киселинноста в организма и детоксикацията.

ProShape2fit включва Шейкове с различни вкусове и протеини, Ресторейт и Хербаслим, но за да се получи ефективно контролиране на теглото е важно да се започне с Бейзикс за детоксикация и възстановяване на нормалните лактобактерии, да се включи Про Шейп Изи преди всяко хранене.

ПРОГРАМА ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ТЕГЛОТО:

Първите 2 седмици заместване на сутрешното и обедно хранене с по 4 супени лъжици шейк с прясно мляко или с вода, за да бъде по нискокалорично.

Първите 2 седмици в 16.00 и 23.00 ч. по 1 ч.л. Ресторейт в 150 гр. вода /2 часа отстояние от предишното или следващото хранене/

От 3 - 12 седмица заместване на обедното хранене с 4 с.л. Шейк и Ресторейт в 23.00 часа 2 часа след хранене

Чай Хербаслим по 1 литир всеки ден между храненията

Прием на 2 - 3 литра вода дневно за целия период.

Като поддържане на теглото 2 дни в седмицата след 12 – тата седмица заместване на хранене с Шейк.

Преди всяко хранене Про Шейп Изи 15 - 30 минути преди хранене, разтворете ½ чаена лъжичка (1.5 гр.) в 150 - 250 мл вода и го изпийте веднага.

Подходящ продукт като част от хранене, с ниско съдържание на калории, с цел загуба на тегло.
Натурален билков чай
Ванилия, Капучино, Кайсия – със соев протеин, Ягода, Шоколад, Ванилия, Банан и Кокос – с млечен протеин
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support