Здраве с натурални продукти

Ефективна Anti-Aging система

  • Коензим Q10 – притежава спообността да дезактивира свободните радикали, като по този начин помага за запазването на целостта на клетъчните структури и самата клетка. При използване на коензим Q10 се повишава съдържанието на влага в кожата, увеличава се нейната еластичността, намалява дълбочината на малките бръчки.
  • Хиалуронова киселина – използва се за корекция на възрастовите промени на кожата, включително и за възстановяване на такива свойства като загуба на еластичност, сухота, поява на бръчки. Хиалуроновата киселина е основно средство, прилагано за възстановяване на младостта и красотата на кожата.
  • Витамин С – помага за укрепване стената на кръвоносните съдове и за синтеза на колаген. Участва в процесите на регенерация на тъканите, в синтезата на колаген, нормализиране на пропускливоста на капилярите. Има избелващ и антиоксидантен ефект.
  • Витамин Е (токоферол) – мощен антиоксидант, капан за свободдните радикали. Предпазва клетъчните мембрани от увреждане. Осигурява антиоксидантна защита както на кожата, така и на козметичните продукти.
  • Пептиди – сравнително нови вещества в козметиката.

Това са сравнително къси вериги от аминокиселини – не повече от 10, които са значително по-малки от белтъците и могат да преминават през роговия слой на кожата. Пептидите не са токсични, имат висока химическа чистота.

  • Пантенол (провитамин В5) – участва в синтеза на липиди, помага за възстановяване структурата на епидермиса, успокоява и омекотява кожата, има благоприятен ефект за заздравяване на уврежданията.
  • Биофлавоноиди – нормализират състоянието и укрепват капилярите, имат способноста да активизират окислителните процеси в тъканите, имат антибактериален ефект и подобряват кръвообращението. Имат антиоксидантни свойства

В качеството си на един от елементите на новата иновационна система за козметични грижи Laurent Cristanel BeautyLine представлява Anti-aging система с продължителен и бърз подмладяващ ефект.

Перфектна Anti-Aging грижа – копринено-кадифен ефект.
Превъзходна грижа за осигуряване на свежест и мекота на вашата кожа.
Уникално Anti-Aging средство с мигновен лифтинг ефект.
Отпуска и ргенерира кожата през нощта, реструктурира дълбоките слоеве на кожата.
За външен вид, сияещ от младост и красота.
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support