Новини

certifikatТова е един от най-популярните сертификати издавани в България, също както и в много други европейски страни. Признава се на предприемачи с безупречна репутация сред клиенти и контрагенти.

Сертификатът е резултат от отзивите на клиенти и публикациите в мрежата във връзка с активното участие на управителя на КЦ Мета Перфект д-р Радослава Павлова в проекта на Зонта Клуб - Стара Загора "Живей здравословно-учи ефективно" и отзвука по информацонните канали на всички организации свързани с инициативата на старозагорските зонтианки - Обществен дарителски фонд, фондация "Америка за България" и "Работилница за граждански инициативи", така също  и  на международната конвенция на Зонта Интернешънъл преди 2 години, където проектът  излезе на второ място в Европа.

Проектът обхвана 3 старозагорски училища, където в рамките на няколко месеца се проведоха серия от медицински прегледи, консултации на ученици с наднормено тегло, спортни инициативи и информационни срещи свързани със здравословното хранене.

Източник: http://www.credoweb.bg/konsultativen-tsentar-meta-perfekt-poluchi-sertifikat-korektna-firma-content-80241.html