Новини

certifikatТова е един от най-популярните сертификати издавани в България, също както и в много други европейски страни. Признава се на предприемачи с безупречна репутация сред клиенти и контрагенти.

Сертификатът е резултат от отзивите на клиенти и публикациите в мрежата във връзка с активното участие на управителя на КЦ Мета Перфект д-р Радослава Павлова в проекта на Зонта Клуб - Стара Загора "Живей здравословно-учи ефективно" и отзвука по информацонните канали на всички организации свързани с инициативата на старозагорските зонтианки - Обществен дарителски фонд, фондация "Америка за България" и "Работилница за граждански инициативи", така също  и  на международната конвенция на Зонта Интернешънъл преди 2 години, където проектът  излезе на второ място в Европа.

Проектът обхвана 3 старозагорски училища, където в рамките на няколко месеца се проведоха серия от медицински прегледи, консултации на ученици с наднормено тегло, спортни инициативи и информационни срещи свързани със здравословното хранене.

Източник: http://www.credoweb.bg/konsultativen-tsentar-meta-perfekt-poluchi-sertifikat-korektna-firma-content-80241.html

По случай Международния ден на детето - първи юни, "Зонта клуб" Стара Загора, със съдействието на ръководството и училищното настоятелство на СОУ "Максим Горки" организира скрининг и профилактични прегледи на ученици от І-ви до ХІІ-ти клас за установяване на деца с наднормено тегло с цел избягване риска от диабет и хипертония.
На 16.05.2012 г. (сряда), от 08.30 до 16.30 часа в лекарския кабинет на училището специалисти от Консултативен център "Мета Перфект" гр. Стара Загора с управител зонтианката Радослава Павлова ще извършват благотворително прегледи на ученици от различни възрасти за уточняване на статуса им и препоръчване на подходящ лечебно-двигателен и хранителен режим. Средствата за закупуване на необходимите за изследванията консумативи ще бъдат дарени от "Зонта клуб" Стара Загора. С това благотворително събитие стартира програмата на "Зонта клуб" Стара Загора:
"ЗДРАВОСЛОВНОТО ХРАНЕНЕ -НАЧИН НА ЖИВОТ".